dinsdag 21 augustus 2012

School is cool


Onze eerste baby. Voor ons gevoel net geboren.
Op de dag dat we 8 jaar samen waren, ging hij voor het eerst naar school.
Zijn stralende gezicht spreekt boekdelen...

6 opmerkingen:

  1. Niet alleen zijn gezicht spreekt boekdelen. Zijn shirt ook! Fijn dat hij het leuk vond! Als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de mama's dat ook! (zegt zij als mama en als onderwijsmens:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kleine mannekes worden groot. Te snel eigenlijk. Maar wat zal hij vol verhalen zitten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ach, wat lief! Spannend ook zeg, weer een heel nieuwe fase in gaan. Fijn in elk geval dat hij het leuk vond, dat gezicht spreekt zeker boekdelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hahaha geweldige foto! En gefeliciteerd nog :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. En, hoe vindt hij het ondertussen op school? Gewend? En jullie ook? (Ik vind elke dag die wekker om 7 uur nog helemaal niks...)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit is nie meer nuus dat DR Ryk van wealthylovespell@gmail.com 'n man is wat deur God gestuur is om die eensame, onderdrukte, verlate en gebroke harte te help nie. Ek het onlangs kommentaar gesien hoe hierdie man help om verlore liefde in 'n baie kort tydjie te herstel en ek is lankal depressief, want ek het my man na 'n ander verloor. Ek het kontak gemaak met hom en ek het gesĂȘ ek sal resultate in 2 dae kry, maar ek het dit eintlik nie glo nie, soos ek dit van ander gehoor het wat ek gekontak het en tog niks anders as tot my grootste verrassing nie, het alles gebeur soos belowe en ek kon Moenie hierdie vreugde hou nie, maar het daartoe gelei dat hierdie blog gepraat het oor die goedheid wat deur dr. wealthy aan my gewys is. As jy verlore of verward is, bekommer jou nie meer nie en kontak Dr Ryk op wealthylovespell@gmail.com of jy Whatsapp hom. + 2348105150446 Hy is God gestuur.?

    BeantwoordenVerwijderen