zaterdag 11 augustus 2012

Iedere dag een feestjurk ofwel pluk de dag!

Zoals u al in m'n bio kunt zien, ben ik gek op jurkjes. Kort, want ik ben maar een kabouter. En inmiddels heb ik er heel veel. Van King Louie en tig andere merken. Ik wil geen lopende kerstboom worden maar houd ontzettend van kleur. Roze en rood; like! Staat mooi bij m'n kunstmatig blonde haar. Maar ook bruin en uiteraard ontbreken de little black dresses niet. Kortom: gék op jurkjes.
En dan een paar killerheels er onder. Die heb ik inmiddels ook in alle kleuren en ik heb er in de loop der jaren enorm goed op leren lopen. Dat scheelt toch weer een gek gezicht.
Thuis is het natuurlijk niet altijd even praktisch en binnen dragen wij sowieso nooit schoenen, maar ik voel me superfijn in een jurkje.
Ik droeg ze alleen niet vaak genoeg. Ik heb er genoeg om, zeker in combinatie met alle leren - en colbertjasjes die ik heb, eindeloos te combineren.
Laatst besloot ik: "in de kast hangen ze ook maar motten te vangen en das zùnt".
Dus sindsdien draag ik ze vaker. En dat levert altijd leuke complimenten op. Mooi meegenomen.

Afgelopen week lag ik in het ziekenhuis. Ik was al weken doodziek en kon nog nauwelijks één stap voor de ander zetten toen ik via de SEH werd opgenomen. Dagenlang lag ik al minimaal 1 of 2 slangen, alles was teveel behalve wat spelen op m'n foon of lezen. Zo kreeg ik ook de Margriet van een van m'n vele trouwe lieve zkhbezoekers. En ik schaam me nergens voor: ik *hartje* Margriet.  LINDA. is geweldig maar die had ik al uit en ook de Runner's World lag al volledig stuk gelezen in de mand.
In de Margriet las ik graag altijd de column van Bibian. De dappere vrouw. Een van haar laatste columns had als onderwerp "Waarom zou je niet iedere dag je feestjurk aantrekken? Pluk de dag!"

Die column past als geen ander bij mij. Ik heb hem uitgeknipt en naast de net opgehangen plakspigel geplakt. Zodat ik altijd er naar kijk als ik mezelf mag bewonderen in een jurkje.

Pluk de dag!

5 opmerkingen:

  1. Hé, leuk dat je weer blogt! Ik ben niet zo'n twitteraar inderdaad. Maar hier kom ik weer lezen!
    Las nog wel (op tiwtter) dat het even niet zo goed met je ging/gaat?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. O, ik lees het nu ook hier. Bah. Sterkte. Pluk de dag en jurkjes zijn sowieso een goed idee.

      Verwijderen
  2. Ik hartje jurkjes. Moet morgen weer aan het werk en het is verdorie ineens hoogzomer. Dus dan in ieder geval een jurkje aan.
    Die link die je plaatste: heftig. En daarom inderdaad: probeer de dag zoveel mogelijk te lukken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Helemaal gelijk in! Ik heb ook veel jurkjes, maar draag ze te weinig. Net als jij net besloten om dat niet meer te doen. Aan met die dingen! En showen maar :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit is nie meer nuus dat DR Ryk van wealthylovespell@gmail.com 'n man is wat deur God gestuur is om die eensame, onderdrukte, verlate en gebroke harte te help nie. Ek het onlangs kommentaar gesien hoe hierdie man help om verlore liefde in 'n baie kort tydjie te herstel en ek is lankal depressief, want ek het my man na 'n ander verloor. Ek het kontak gemaak met hom en ek het gesê ek sal resultate in 2 dae kry, maar ek het dit eintlik nie glo nie, soos ek dit van ander gehoor het wat ek gekontak het en tog niks anders as tot my grootste verrassing nie, het alles gebeur soos belowe en ek kon Moenie hierdie vreugde hou nie, maar het daartoe gelei dat hierdie blog gepraat het oor die goedheid wat deur dr. wealthy aan my gewys is. As jy verlore of verward is, bekommer jou nie meer nie en kontak Dr Ryk op wealthylovespell@gmail.com of jy Whatsapp hom. + 2348105150446 Hy is God gestuur.?

    BeantwoordenVerwijderen