zondag 12 augustus 2012

In de zomerzon met een politiepet

Zon. Zwembadjes. IJsjes voor de jommetjes. BBQ voor ons allemaal.
Zo fijn. Zo leuk. Vandaag dus.

Wij hebben 2 zo'n ontzettend lieve jommetjes. Niks op aan te merken. Perfect zijn ze. Heel verschillend maar ook weer zo hetzelfde. Briljante knullen, als u het mij vraagt.

Maar God in Den Hààg als die 2 samen zijn en er kijkt iemand?! Dan veranderen ze in duivels. Slaan elkaar de koppen in, duwen elkaar om en schreeuwen als een stel wijven in de disco.
Kijkt er niemand of spelen ze uit elkaar's zicht: zie alinea 2.

Die politiepet, ik vind het 't het minst aantrekkelijke kledingstuk voor een moeder. Gek word ik er van. Maar volgende week gaat oudste naar school. Dan word alles anders, hoop ik.
Hoopt u met me mee?

8 opmerkingen:

  1. Ja, ik help je hopen.
    Zeggen dat het hier nog altijd zo is, helpt niet zeker??
    Maar dat lieve gedeelte... dat gaat ook niet weg!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed, hoor, ik hoop mee. Enne: niet overdrijven hoor dat logtempo. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, zover is het al. Jouw oudste mag een week eerder dan die van mij. De politiepet herken ik. En ergens wil ik nog zo van deze fase genieten, maar aan de andere kant is hij echt toe aan een volgende fase.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja, dat doen jommetjes, merk ik. En meisjes trouwens ook, en de combi zelfs ook. Dit jaar erger dan vorig jaar wat onze oudste twee betreft. Maar ik heb mezelf eindelijk voorgenomen om wat vaker ze te laten uitvechten. Is ook heel leerzaam voor hun en beter voor mijn rust. Meestal hebben ze zelf niet eens door dat ze aan het kibbelen (bekvechten/slaan) waren...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb er maar een en dan nog is het geregeld nodig om de pet op te hebben, dus laat staan met 2 en dan bij elkaar. Succes en geniet van ze (maar dat doe je volgens mij wel)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Als juf heb ik hem altijd op.. die pet. Ik hoopte dat ik hem thuis af kon laten... misschien moet ik t maar bij één spruit laten?!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk, je bent er weer!

    En zoals altijd kan ik echt niets met jouw logjes. Het lijkt me duidelijk dat mijn kindjes altijd ontzettend lief zijn. En joh, ze spelen leuk samen, leuk! Uren, stilletjes met de lego terwijl ik een tijdschrift lees, de was opvouw, jurkjes naai...

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dit is nie meer nuus dat DR Ryk van wealthylovespell@gmail.com 'n man is wat deur God gestuur is om die eensame, onderdrukte, verlate en gebroke harte te help nie. Ek het onlangs kommentaar gesien hoe hierdie man help om verlore liefde in 'n baie kort tydjie te herstel en ek is lankal depressief, want ek het my man na 'n ander verloor. Ek het kontak gemaak met hom en ek het gesê ek sal resultate in 2 dae kry, maar ek het dit eintlik nie glo nie, soos ek dit van ander gehoor het wat ek gekontak het en tog niks anders as tot my grootste verrassing nie, het alles gebeur soos belowe en ek kon Moenie hierdie vreugde hou nie, maar het daartoe gelei dat hierdie blog gepraat het oor die goedheid wat deur dr. wealthy aan my gewys is. As jy verlore of verward is, bekommer jou nie meer nie en kontak Dr Ryk op wealthylovespell@gmail.com of jy Whatsapp hom. + 2348105150446 Hy is God gestuur.?

    BeantwoordenVerwijderen